ACTIVE ERECTION SYSTEM
erectie hulpmiddel met elektrisch pompje

Met het ACTIVE ERECTION SYSTEM (AES) kan een kunstmatige erectie opgewekt worden, bij mannen die niet meer in staat zijn om een natuurlijke erectie te krijgen. Het werkingsmechanisme is gebaseerd op het vacuüm zuigen van een transparante koker of cilinder, die om de penis wordt geplaatst. Door de onderdruk, die daardoor rondom de penis ontstaat, wordt bloed gezogen naar de zwellichamen van de penis. Zo ontstaat in enkele minuten een erectie, die wellicht iets minder hard is dan vroeger, maar stijf genoeg is om weer normaal sekscontact te kunnen hebben.

Met een speciale drukring, die aan de basis van de penis wordt aangebracht, kan de erectie ongeveer 30 minuten in stand gehouden worden. In principe kan elke man met impotentieklachten met het AES weer normaal gemeenschap hebben, omgeacht de oorzaak van de klachten. Bij normaal gebruik, kan het AES zo vaak als gewenst worden toegepast.

Alle onderdelen van het ACTIVE ERECTION SYSTEM (behalve het elektrisch pompje) kunnen eenvoudig gereinigd worden met lauw water en een mild reinigingsmiddel. Alle onderdelen zijn los na te bestellen. Het AES wordt geleverd in een luxe bewaartas.

NIEUW: demonstratiefilm over het gebruik van het Active Erection System

Klik op het driehoeksymbool links onder in het schermpje, om de film te starten.
(duur +/- 5 minuten).

 

Meer informatie over het gebruik van het ACTIVE ERECTION SYSTEM

Volledige gebruiksaanwijzing (pdf) van het Active Erection System.

Teneinde deze download te kunnen lezen, dient Adobe Reader op uw computer geïnstalleerd te zijn.
Adobe Reader downloaden (gratis download)

ACTIVE ERECTION SYSTEM: Bestelinformatie

© 2012 Kessel Nederland - Postbus 69 2501 CB - DEN HAAG - KvK Haaglanden 272 91 536